ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
نیازهای ارضاء نشده فراوان در سطح جامعه، بنگاهها و سازمان ها و پیچیدگی روز افزون مسایلِ پیش روی سازمان ها از یک سو، نیاز شدید به بهرهگیری از خدمات مشاوره مدیریت برای مدیران ایرانی را نمایان میسازد، اما از سوی دیگر ضعف در تولید و اشاعه دانش فنی-کاربردی در بعضی از شرکت های مشاورهای، عقبتر بودن از تحول و دانش جهانی، پیچیدگی ارائه راهحلهای عملی و وضعیت نامناسب درک متقابل و تعامل ضعیف مشاور و کارفرما، در برخی موارد صنعتگران ایرانی را به دریافت خدمات مشاورهای بیمیل کرده است.
اگر به تمام این موارد، رقابت دانشگاهها و استادان آنها را با شرکتهای مشاورهای و آشفته کردن بازار مشاوره، نبود آمادگی فرهنگی مدیران و سازمان ها در بهرهگیری از خدمات مشاوره و عدم تمایل مدیران به صرف هزینه در این زمینه، و نبود امکان همکاری مشترک با شرکت های بزرگ مشاوره در جهان، فضای پر از رانت کشور و نبود وجود قانون حفاظت از مالکیت معنوی را اضافه کنیم، دشواری های حضور و فعالیت در این حرفه آشکارتر میشود. برای مطالعه متن کامل مقاله اینجا کلیک کنید.
اگر مایلید با تلفن تفالی به حافظ بزنید لطفا این شماره را در مشهد شماره گیری نمایید.
۹۰۹۵۱۱۳۰۰۰
در دو پست قبل؛ خبر را مشاهده فرمودید که به نقل از موسسه استاندارد نوشته بودم.چند نکته قابل توجه توی این خبر هست که بد نیست به آنها نگاهی کوتاه داشته باشیم:
۱- با اینکه استاندارد شماره 2628 در تاریخ 16/12/1377به تصویب موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران رسیده است ولی در خبر آمده است که این اولین جلسه بررسی کیفیت نانوایی ها است! یعنی تا حالا کیفیت نانوایی ها مشکلی نداشته است؟!
2- به روشنی مشخص نشده است که قاچاق آرد چه ربطی به کیفیت نانوایی ها دارد.
3- باز هم مشخص نیست که کارگران غیر ماهر نانوایی ها چه ربطی به کیفیت آردی دارد که در کارخانه آردسازی فراوری می گردد.
4- امیدوارم مسئولان حاضر در جلسه متوجه همکاری همه ارگانها و سازمانهای ذیربط ! شده باشند و در این راستا از هر گونه تلاشی پرهیز نکنند.
5- کاشکی در خبر به شماره استاندارد آرد که در جلسه یاد شده مقرر گردیده است طبق آن کارخانه های آردسازی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت اشاره می شد.
6- معلوم نیست دبیر جلسه چه کسی بوده که فراموش کرده زمان دقیق جلسه بعدی را که برای نظارت و کنترل جامع و مستمر بر نانوایی ها را که مقرر گردیده با همکاری تمامی سازمانهای مرتبط ! برگزار خواهد گردید ثبت نماید.
۷- آیا بررسی کیفیت نانوایی ها شایسته آن است که در اولین جلسه ! به همین مقدار بسنده گردد؟ آیا برای بررسی کیفیت نانوایی ها نباید به تجزیه و تحلیل فرایند تولید نان توجه نمود؟
به گزارش اداره کل استاندارد استان قم،اولین جلسه بررسی کیفیت نانوایی های استان قم در محل ادارةکل استاندارد این استان تشکیلشد.
در ابتدا حجتنیا در خصوص مشکلاتی که در مسیر تغییر رویکرد نانوائیها در جهت ارتقاء کیفیت آنها وجوددارد مطالبی عنوان کرد و افزود « هم اکنون مبارزه با قاچاق آرد همچنان بیشترین وقت و انرژی را از سازمانهای مربوطه از جمله غله معطوف خود میسازد .
وی استفاده از کارگران غیرماهر در نانوایی ها منشاء بسیاری از مشکلات بوجود آمده در کیفیت آرد دانست و گفت:حرکت در مسیر رفع مشکلات کیفی نان در استان مستلزم همکاری همه ارگانها و سازمانهای ذیربط است.
در همین راستا مقرر شد اولین گام در این رابطه در 2 بعد کلی برداشته شود.
1ـ بررسی کیفیت آرد مورد مصرف:
در این خصوص مقررشد کارخانجات آرد مستقر در استان قم با توجه به معیارهای تعیینشده درجهبندی و رتبهگذاری گردند. همچنین هیچ واحدی مجاز به ارایه آرد با کیفیت کمتر از حدود تعریف شده در استاندارد ملی نیست.
2ـ نظارت و کنترل جامع و مستمر بر نانوایی ها:
در این خصوص با عنایت به لزوم همکاری تمامی سازمانهای مرتبط مقررشد جلسهای با حضورنمایندگان محترم استانداری، فرمانداری، غله، تعزیرات آرد و نان، بازرگانی، استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی تشکیل و جوانب مختلف آن بررسیگردد. متن کامل خبر را اینجا ملاحظه فرمایید.
ضمن تشکر و قدردانی از شما وبلاگ نویسان عزیز در اولین جشنواره وبلاگ نویسی در حوزه مدیریت شهری مشهد،به استحضار میرساند وبلاگ های برتر راه یافته به بخش مسابقه در سایت جشنواره قرار گرفته اند.برای بازدید و شرکت در داوری عمومی به سایت شهر نوشت مراجعه نمایید .