X
تبلیغات
رایتل
مشاور مدیریت
مدیریت محترم؛ برای هر مساله ای راه حلی وجود دارد خوشحال خواهم شد در یافتن راه حل ها با شما همراه باشم. ؛تفکر - تلاش - توکل؛
مهر 1394
ش ی د س چ پ ج
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
بایگانی
موضوع بندی

 

دوشنبه 30 دی 1392
ایزو ۲۲۰۰۳

ایمنی غذا یک ویژگی بسیار مهم و روزافزون در سلامت عموم جامعه است و پیرو آن غذای ناسالم می تواند بسیار خطرناک باشد. از این رو استانداردهای مدیریت ایمنی غذا (سری ایزو ۲۲۰۰۰) به سازمان ها کمک می نمایند تا مخاطرات ایمنی غذا را شناسایی و کنترل نمایند. اگر چه هزاران گواهینامه استاندارد مرتبط در این زمینه صادر شده است (صدور گواهینامه یک الزام از سوی این استانداردها نیستند) ولی در سال های اخیر اعتماد مصرف کنندگان به صنایع غذایی کم رنگ شده است که توجه ویژه‌ و متعهدانه‌ای را می طلبد. سازمان ایزو بدین منظور تصمیم به انتشار استاندارد ایزو ۲۲۰۰۳ گرفته است که سبب خواهد شد رویکرد شرکت های گواهی دهنده برای صدور گواهینامه در کسب و کارهای صنایع غذایی تغییر نماید. دیگر اخبار سازمان ایزو را در وب سایت مشاور مدیریت دنبال نمایید.


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
تعداد بازدیدکنندگان : 1098985


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها
 

| تماس با من  |







Powered by WebGozar


 

مشاهده نسخه معرفی کتاب زنده پیاده سازی ایزو 9001