X
تبلیغات
رایتل
مشاور مدیریت
مدیریت محترم؛ برای هر مساله ای راه حلی وجود دارد خوشحال خواهم شد در یافتن راه حل ها با شما همراه باشم. ؛تفکر - تلاش - توکل؛
مهر 1394
ش ی د س چ پ ج
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
بایگانی
موضوع بندی

 

سه‌شنبه 1 بهمن 1392
چرا نانوایی ها، شیرینی پزی ها، آشپزخانه ها، رستوران ها و ... مسئول فنی ندارند؟
تا کنون با کارخانه های صنایع غذایی زیادی کار کرده ام در تمام این کارخانه ها به خاطر الزامات قانونی حداقل یک نفر مسئول فنی با لیسانس صنایع غذایی در هر شیفت فعال کارخانه باید حضور و بر کیفیت مواد اولیه و تولید محصولات نظارت داشته باشد. ولی همیشه این پرسش برایم مطرح بوده و با برخی از دست اندرکاران نیز مطرح کرده ام که آیا نظارت بر تولید غذا بایست تنها محدود به کارخانجات صنایع غذایی شود و دیگر مراکز تولید غذا مانند نانوایی ها، شیرینی پزی ها، آشپزخانه ها و رستوران ها و ... نیازی به این گونه نظارت های کیفی و بهداشتی ندارند؟ اما دریغ از یک پاسخ مناسب و البته مسئولانه... 

در همین رابطه خبری را از سازمان ایزو نیز مطالعه نمایید.


برای عضویت در خبرنامه این وبلاگ نام کاربری خود در سیستم بلاگ اسکای را وارد کنید
نام کاربری
تعداد بازدیدکنندگان : 1100402


Powered by BlogSky.com

عناوین آخرین یادداشت ها
 

| تماس با من  |







Powered by WebGozar


 

مشاهده نسخه معرفی کتاب زنده پیاده سازی ایزو 9001