خلاء کارآفرینی در چگونگی تبدیل ایده به پول است

۱- خلاء کارآفرینی در چگونگی تبدیل ایده ها به پول و سرمایه است. 

۲- مدیریت اقتصادی باید در حوزه کارآفرینی مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد.

۳- در کارآفرینی ٢موضوع وجود دارد که لازم و ملزوم هستند و شرط لازم و کافی یکدیگرند همچنین جمع آن ها کارآفرینی را ایجاد می کند: 

موضوع اول: ایده های نو؛ که بر اثر تحقیق در بازارهای مختلف به دست می آیند. در واقع ایده ها نتیجه تحقیق در شیوه کارند.  

موضوع دوم: تبدیل ایده به پول و توسعه آن ایده است.

۳- ما در ایران در تبدیل ایده به پول ضعف داریم و اصولا ناکام هستیم. بنابراین لازم است تا ایده ها پول ساز شوند.

۴- عملا در کل کشور در تبدیل ایده ها ضعف وجود دارد و اختراعاتی که به ثبت می رسد با وجود رشد چند ١٠٠درصدی هیچ کدام به مرحله تولید ثروت نمی رسد حتی در تحقیقات دانشگاهی، اختراعات، سطح دانشگاه ها، استادان وهمچنین در حوزه جوان این مشکل وجود دارد؛ این که چگونه یک ایده را برای پول و ثروت تبدیل به سیستم کنیم بسیار مهم است.

۵- نکته دیگر در زمینه کارآفرینی، مدیریت ریسک در کشور است.  

۶- اقتصاد بدون ریسک پذیری امکان پذیر نیست و اخیرا علاوه بر وجود ایده و نیروی کار؛ مدیریت ریسک پذیری حائز اهمیت است این عامل در سطح مدیریت اقتصادی کشور و میان جوانان وجود ندارد و علل مختلف اجتماعی در این زمینه مؤثر است.

۷- عدم ثبات در بعضی قوانین همچنین وجود قوانین متغیر در بازار صادرات و واردات، یا ثبات قضایی از جمله عواملی است که در جلسات کارشناسی کارآفرینان و صاحب نظران به آن اشاره کرده اند.  

۸- ایجاد شغل صرفا کارآفرینی محسوب نمی شود.

۹- ایجاد شغل صرفا کارآفرینی تلقی نمی شود،در مفهوم کارآفرینی نوآوری وجود دارد.

۱۰- تمایل جوانان نسبت به کارآفرینی کم نیست بلکه بینش افراد نسبت به کارآفرینی مشکل دارد.  

۱۱- این فرض که اگر در یک واحد صنعتی ١٠نفر شاغل را به ١٥نفر افزایش دهیم کارآفرینی محسوب نمی شود.

۱۲- گروهی نوآوری را مساوی اختراع می دانند در صورتی که این طور نیست نوآوری مساوی اختراع نیست.

۱۳- مفهوم ایجاد بازار در نوآوری نهفته است یعنی این که نوآوری ابتکار و ایده ای است که بازار جدید ایجاد کند به این مفهوم نوآوری حتما با خلاقیت همراه است اما خلاقیت به این معنی نیست که حتما کالایی خلق شود، بلکه باید از امکانات موجود، بازار جدیدی ایجاد کنیم تا نیاز مشتری و جامعه رفع شود.

۱۴- پیک های موتوری یک نوع نوآوری بوده است که برای انتقال بستر ها ایجاد شده و اختراعی در آن صورت نگرفته است ضمن این که نیاز جامعه نیز به وسیله آن رفع می شود.

۱۵- اگر بینش های موجود را تغییر دهیم نیاز نیست جوانان همگی مخترع شوند بنابراین نباید کارآفرینی را در آزمایشگاه ها دنبال کنیم، بلکه با استفاده از امکانات موجود بسیاری از نیازهای جامعه در زمینه اقتصادی و فرهنگی رفع می شود.

۱۶- اگر در جامعه ای دست یافتن به پول و درآمد بدون زحمت شد طبیعی است که افراد برای کسب درآمد به دنبال خطر پذیری نروند.

۱۷- با ابراز تاسف از این که کسب درآمد از راه های بی زحمت در اقتصاد کشور افزایش یافته است. این مسئله به تعبیر ما سوداگری است و بخش سوداگرانه در ایران بخش پر رونقی ا ست و گروه  زیادی سرمایه  هایشان را در این بخش متمرکز می کنند.

۱۸- ناپلئون بناپارت:ایرانیان به تجارت علاقه  زیادی دارند و تمایل دارند از راه های بدون زحمت کسب درآمد کنند،  

۱۹- اگر در جامعه شرایط کار بدون زحمت وجود داشته باشد افراد دیگر حاضر به خطر پذیری نیستند بنابراین لازم است تا دولت راه های بدون زحمت را مسدود کند و جلوی رشد سوداگری را بگیرد و با وضع قوانین جدید مانند مالیات بر ارزش افزوده و اصلاح ساختار این کار را انجام دهد. 

متن کامل خبر را در روزنامه خراسان بخوانید.