ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
اگرچه استاندارد پشتیبانی کننده و راهنمای منتشر شده توسط سازمان ایزو به این نکات مهم و حرفه ای توجه داده است لیکن به خاطر اینکه ممیزی در کشور ما از حالت حرفه ای و مناسب خودش خارج شده و در اکثر اوقات ابزاری شده برای پول درآوردن به این گونه مسایل توجهی نمی شود. برای اثبات این ادعا توجه شما را به نکاتی که در استاندارد ایزو 19011 که راهنمایی برای ممیزی است جلب می نمایم. لطفا پس از خواندن این نکات خودتان قضاوت نمایید که ممیزین تا چه حد به این نکات توجه می نمایند و اگر تجاربی در این خصوص داشتید برای اطلاع دیگران از ثبت آنها در اینجا دریغ نفرمایید.
توصیه های ایزو 19011 را در اینجا مطالعه نمایید.