مشاور مدیریت

مشاور مدیریت

مدیریت محترم؛ برای هر مساله ای راه حلی وجود دارد خوشحال خواهم شد در یافتن راه حل ها با شما همراه باشم. ؛تفکر - تلاش - توکل؛
مشاور مدیریت

مشاور مدیریت

مدیریت محترم؛ برای هر مساله ای راه حلی وجود دارد خوشحال خواهم شد در یافتن راه حل ها با شما همراه باشم. ؛تفکر - تلاش - توکل؛

غذای سالم از مزرعه با استاندارد ISO/TS 22002-3

سلامت غذایی در کشاورزی یکی از منافع اصولی است که سازمان ایزو در آخرین نسخه استانداردهای خانواده ایزو 22000 برای مدیریت سیستم های ایمنی مواد غذایی به آن توجه داشته است. مزارع اولین حلقه اتصال در چرخه زنجیره تامین مواد غذایی هستند که غذا را بر روی میز آشپزخانه می رساند و مشخصات فنی جدید منتشر شده از سوی سازمان ایزو با شناسه ISO/TS 22002-3:2001، توسعه یافته است تا از اینکه کشاورزان بهترین اقدامات را برای حفظ محیط سالم بکار می گیرند اطمینان حاصل نمایند و بخشی از کنترل ها بر روی مخاطرات ایمنی غذا در چرخه های غذایی شکل گیرد. ISO/TS 22002-3 یکی از اسناد پشتیبان برای استاندارد ایزو 22000 در برنامه های پیش نیازی ایمنی مواد غذایی (PRPs) است.

غلات، میوه ها، سبزیجات، حیوانات زنده اهلی مانند دام، ماکیان، ماهی و محصولات آنها مانند تخم مرغ و شیر نمونه هایی از محصولاتی هستند که مشخصات فنی یاد شده در مورد آنها کاربرد دارد و تمامی عملیات مرتبط با فرآوری این محصولات مانند مرتب کردن، تمیزکردن، بسته بندی و حمل و نقل نیز مورد توجه بوده است.

این متن ترجمه بخشی از خبر سازمان ایزو است و متن کامل آن در اینجا قابل دسترس است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد