ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
با سلام، من در حال تدوین چک لیست ممیزی داخلی ایزو تی اس برای سازمان خودمان هستم (البته قبلا به صورت واحدی وجود داشت که الان به فرآیندی تغییر می دهیم) می خواستم ببینم آیا حتما باید کلیه بندهای استاندارد را پوشش دهد یا بندهای خاصی الزام گردیده است و یا اینکه می توانیم با توجه به ورودی و خروجی فرآیندها وهمچنین از متن داخل رویه ها و دستورالعمل ها تعدادی سوال طرح نماییم آیا این سوالات کافی خواهد بود برای اینکه در ممیزی خارجی به مشکل نخوریم.
پیشاپیش کمال تشکر از بذل توجه شما را دارم.
پاسخ به این پرسش را در اینجا مطالعه نمایید.
گاهی مشاهده می گردد عبارت های یک کلمه ای که در استانداردهای اعتباربخشی بیمارستان ها به روشنی مشخص نمی نماید که یک بیمارستان برای رعایت این گونه الزامات و یا پاسخگویی به آنها چه مواردی را باید رعایت نمایند. به عنوان نمونه در بخش های مرتبط با واحد تغذیه و در قسمت خط مشی ها و روش ها به عبارت استقرار HACCP اشاره شده است. اگر چه مسئولین محترم واحد تغذیه بیمارستان ها حتما با این عبارت آشنا هستند ولی ممکن است برای بسیاری، این گونه عبارتها نامفهوم باشد یا اینکه تنها نام آنها را شنیده باشند و با جزییات آنها کاملا آشنا نباشند.
توصیه مبتنی بر تجربه حرفه ای مشاور مدیریت آن است که در چنین مواردی به استانداردهای بین المللی منتشر شده از سوی سازمان ایزو مراجعه گردد و از نیازمندی های مطرح در آنها استفاده شود. مشاور مدیریت برخی از استانداردهای سازمان ایزو را که برای کمک به پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی در بیمارستان ها می تواند مورد استفاده قرار گیرد در ادامه معرفی کرده است.